UP, “FEJJEL LEFELÉ FORDÍTOTT” TECHNOLÓGIA AZ ÚJ UP SZIVATTYÚK ESETÉBEN, AMELYEK TÖBBÉ NEM RAGADNAK BE

03/09/2015

A Pedrollo az általa tervezett és gyártott elektromos szivattyúkat folyamatosan ellenőrzi és megújítja, hogy megfeleljen az ügyfelek növekvő igényeinek, mindig azza a céllal, hogy növelje a megbízhatóságot és kiállja az összetett és fárasztó munkakörülményeket is. A legsikeresebb termékekre is vonatkozó újratervezés célja, hogy még hatékonyabbá és sikeresebbé tegyék őket.

Ez történt a legújabb UP többlépcsős elektromos merülő szivattyúk esetében, mely az NK továbbfejlesztett változata, a szivattyúé, mely az évek során nagy elismerést szerzett. Ezen termékskálába tartozó új koncepciójú elektromos merülő szivattyúk azonnal szembeötlő tulajdonsága, hogy nem ragadnak be, még hosszú ideig történő üzemen kívüli állapot után sem, a szabadalmaztatott innovatív műszaki megoldásoknak köszönhetően.

Az új UP radikálisan megváltoztatja  az 5”-os merülő szivattyúk tervezésének klasszikus alapelveit. Az NK szivattyúhoz képest fordított módon épül fel, azaz a motor az alsó részben, míg a hidraulika felül van elhelyezve (innen ered az UP elnevezés). Forradalmi erősségei között szerepel, hogy sokkal kompaktabb (20%-kal az NK szivattyúhoz képest, átlagosan 100 milliméterrel) és a függőleges irányban rugalmasan mozgó járókerekek rendszere, mely lehetővé teszi olyan tiszta víz szivattyúzását, melynek homoktartalma elérheti a 150 g/m³-t, így a világon egyedülálló az 5”-os szivattyúk között.

Az UP további erősségei, hogy csökkentett energiafogyasztású, rendelkezik egy szeleppel a “harang effektus” elkerülése érdekében, hogy megkönnyítse a levegő távozását a szivattyútérből, továbbá egy nem a szivattyú alján, hanem  a szivattyútesten elhelyezett szívóráccsal, hogy megakadályozza a homok, levelek és egyéb szennyeződések szivattyúba jutását, melyek blokkolhatják a hidraulikus részt és ezáltal csökkenhet a teljesítmény. Az UP  fel van szerelve egy  tengelytömítéseket olajozó rendszerrel és megtalálható az úszókapcsolóval szerelt vagy anélküli változatokban is. Üzemeltethető függőleges és vízszintes pozícióban egyaránt.

Az UP szivattyúval, melynek rendeltetése, hogy kövesse az NK sorozat sikerét, a Pedrollo továbbra is az innováció útján halad, ahogyan  több, mint négy évtizede teszi, több mint 160 ország ügyfeleinek kínálva az elektromos szivattyúk széles választékát, melyek jól ismertek és elismertek mind a teljesítmény, minőség és energiafogyasztás terén.

További részletekért az új UP szivattyúkról töltsön le további információkat a Pedrollo weboldaláról, klikkeljen ide.