Élénk érdeklődés a Pedrollo termékei iránt a legfontosabb oroszországi kiállításokon

11/11/2013 A világszerte megrendezett kiállításokon és műszaki szemléken való részvétel  a Pedrollo - mely elektromos szivattyúgyártásának 85%-át exportálja a világ 160 országába - kereskedelmi stratégiájának egyik központi eleme. Különös figyelmet fordít a növekvő gazdasággal rendelkező piacokra: ezek közül kiemelkedik Oroszország, ahol a közelmúltban két rendezvényen is részt vettünk.
A legfontosabb kiállítás kétség kívül az Aquatherm, melyet a fővárosban, Moszkvában tartanak. Oroszországban a termohidraulikai ágazat legfontosabb rendezvényének tartják. 720 kiállító vett részt rajta és majdnem 27 ezer szakember látogatta.  Jelentős érdeklődés mutatkozott a vízellátás, víztisztítás és vízkezelés területei iránt. A Pedrollo standja egyike volt azoknak, melyek a legtöbb figyelmet kapták.
Az ágazat második kiállításának megrendezésére, a PCVExpo –ra az elmúlt hetekben került sor Moszkvában, mely az elektromos szivattyú-, kompresszor- és elektromos motorgyártás ágazatának egyik legszínvonalasabb szemléje. Ezt az eseményt is tiszteletre méltó számok illetik, amelyen körülbelül 350 kiállító vett részt és legalább tízezer ágazati szakember látogatta.
A Pedrollo standjánál számos érintett szakember leginkább az ipari centrifugál szivattyúk termékskálája iránt érdeklődött.